over ons

Ons doel is om flexibel schoon snel te zijn.

Auto Poets Centrale Zaanstad heeft zich als doel gesteld om op een duurzame manier de werkzaamheden uit te voeren. Dit geldt zowel op het gebied van energie- als waterverbruik. De gebruikte shampoos zijn biologisch afbreekbaar en al het zand, olie en vuil dat bij elke wasbeurt vrijkomt, wordt opgevangen en op verantwoorde wijze door professionele bedrijven afgevoerd. Echt duurzaam dus.


Wie Zijn Wij?

De klantvriendelijke medewerkers van Auto Poets Centrale Zaanstad willen autobezitters graag in de watten leggen. Uw kostbare bezit zal - mits goed onderhouden - zijn waarde blijven behouden. Bij goed onderhoud hoort ook de verzorging van uw auto.Auto Poets Centrale Zaanstad wil de verzorging van uw auto graag van u overnemen.

Onze filosofie is dat na een wasbeurt uw auto glanzend schoon moet zijn. Ook de velgen, een belangrijk onderdeel, verdienen een beschermlaag. Vuil krijgt hierdoor veel minder kans zich te hechten op lak en licht metalen velgen zodat uw auto zijn waarde behoudt.Dat kan alleen bereikt worden door handmatig te wassen, wasproducten de tijd gunnen om in te werken.