Desinfectie programma's omtrent Covid-19 (Corona virus)

Waarom desinfecteren?

Met de komst van Covid-19 (Corona) zullen veel dingen veranderen in onze samenleving en de wereld zal niet meer hetzelfde blijven. In deze moeilijke tijden ervaren we meer dan hiervoor hoe belangrijk hygiëne is.

De belangen van het handen wassen, dragen van mondkapjes en handschoenen kennen we inmiddels al.
Ook blijven we thuis en zijn we vaak te vinden in onze eigen omgevingen en ruimtes, maar wie kan jou garanderen dat jouw omgeving of ruimte virusvrij is?
Er lopen genoeg mensen rond met het coronavirus, maar geen enkele symptomen hebben. Wat nou als er wellicht iemand aanwezig is geweest die besmet is?

Neem geen risico en zorg ervoor dat het virus zich niet verspreid. Neem contact op met ons en laat je omgeving en ruimte desinfecteren.

Auto Poets Centrale Zaanstad staat altijd klaar voor u.


Wacht niet te lang en maak een afspraak!

Als we de incubatietijd van twee weken in acht nemen, zal de persoon tussen besmetting en diagnose al talloze oppervlakken contamineren met het virus. Eenmaal een oppervlak gecontamineerd is, kan een virus, in functie van de temperatuur en type materiaal, 4 a 9 dagen op het oppervlak overleven.

Alle personen die in contact komen met deze oppervlakken gedurende deze periode zullen op hun beurt gecontamineerd worden. Om deze kruisbesmetting (cross contamination) te voorkomen is desinfectie de beste oplossing!

Auto Poets Centrale Zaanstad vind het belangrijk om de krachten te bundelen en ervoor te zorgen dat het virus wordt bestrijd. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat er geen viruscellen achterblijven, waarbij grondige dieptereiniging en desinfectie uitkomst bieden.